Жаза Гурай Ярдиз...
Камалдин хьайиди туш гьич пашмандиз,
Гьикl фенай, яр, масадан вун хазандиз,
Куьтягь тежер дерт аватуй ви чандиз.
Зи рикlиз хьиз ви рикlизни тlар хьурай,
Заз хьиз вазни и дуьньяни дар хьурай,
Куьтягь тежер кьван залан ваз пар хьурай,
Ахварайни на дат1ана зи тlвар кьурай.
Аллагьди ваз жазаярни гурай, яр,
Вучиз на зи рикl авунай икьван тlар,
Кlан я лугьуз хьайибур я тапарар,
Бахтун рикlиниз ви ягърай тlапlарар.
Свидетельство о публикации №113081900338
Джарият Магомедова 09.12.2013 18:14 Заявить о нарушении