Давай тут вон на Сер!..

Мы тута зарэ шось увалым!
Колы ий сервер нехт.
Ты ж подывысь но на Варшавый!
Воны ужэ мни в пэйс!

А ты звары шэ гонды кавый.
А ты ля мни й млынэць.
Да  выключаем с чаем ракзом! И быс хлибэй Кащэй!

Вона тоби дорожый стали!
Ну, тэхныка быспэк.
От шо жыда тут нам намахЖухть ис прам-ткы ш сем пынькэй.

Вада, нам кажуць, тоциць какминьк.
Да как щ какнуць на чэрць!
А вота хочишь с пуйЛийМотав?
А вота фота нет?

Ах, Негр!
Ах, ящык шэрсць! Ныма а ныц дулькэй!
На Спаса навыць в Шлехт.

Орган!
ИХракЕм Марш?

...Да мы тибя тут фо знахальчим!
Рас ты щэ жырыбэц.


Рецензии