Iмла
Ходимо ми по землі,
Бути не хочем в халепі,
Жити весь час у імлі.
Сонце імлу переможе,
Нас і пітьма обійде,
Кожен із нас тоді зможе
Жити коли все цвіте.
Наше життя не зав’яне
В грізнім болоті пітьми,
Нова епоха настане,
Іншими станем людьми.
Вольності наші здобудем,
Щоб Україна цвіла,
А про імлу ми забудем,
Наче породження зла.
18.08.13.
Свидетельство о публикации №113081804885