Сам i разом

Зайвих не шукай турбот
Ти на голову свою,
Іноді каже народ
Тим, хто наче у бою
Цілий вік свій проживає,
В чужі справи ніс встромляє.

Філософія одна,
Сиди тихо і чекай,
Прийде доленька сумна,
Сам себе і захищай,
Кажи іншим – я не знаю,
Моя хата стоїть з краю.

Не об’єднуйся ні з ким
Та турбот не набирай,
Є сусід, ну Бог із ним,
Сам хай бореться і край,
Будеш сам сидіти тихо
Омине, можливо, лихо.

З практики ти знаєш сам
Не доб’єшся своїх прав
Ні на йоту, ні на грам
Щоб ти владі не казав,
Як всі разом – перемога,
У житті всім допомога.
17.08.13.


Рецензии