Тиха пора

У депутатів відпустка,
Всі утекли на моря,
В Раді Верховній скрізь пустка,
Тиха, спокійна пора.

Хоч би не трапилось дива
Й тихо так буде завжди,
Публіка зникне криклива,
Щезнуть її і сліди.

Що ж з нами станеться, друзі,
Сумно нам прийдеться жить,
Зникне жирок в нас на пузі,
Будем гуляти ходить.

А не пів-лежачи слухать
Хто там у Раді кричить
І нашорошивши вуха
Швидко щось їсти і пить.

Та ось настане в нас осінь
Всі відпочилі прийдуть
І вже гучніше як досі
Знову кричати почнуть.

В нас демократія крику,
Різних образ й глухоти,
Роблячи справу велику,
Не закривають роти.
18.08.13.


Рецензии