Аллочка
Шубку,шарфик,шапочку.
Ще чорнi черевички,
Червонi рукавички.
Одяглася наша Аллочка,
В шубку,шарфик,шапочку,
Ще в чорнi черевички,
Червонi рукавички.
Пiшла у двiр погратися,
Снiжками покидатися,
На санках покататися ,
В снiжочку повалятися.
В дiм повернулась Аллочка,
Загомонiла мамочка.
Ти що купалась в рiчечцi?
Промокла вся до ниточки.
Намокло все у Аллочки,
Шубка,шарфик,шапочка,
Ще чорнi черевички,
Червонi рукавички.
Все що купила мамочка,
Рiдненькiй донi,Аллочцi.
Свидетельство о публикации №113081803653