Роки, як птахи

Роки пролетають наче птахи,
Згадуємо зараз,що було.
Молодi колись були роками,
Щастя поруч з вами ,рiднi,йшло.
   Згадуємо хати пiд соломой,
   Згадуєм волiв,що плуг тягли,
   Згадуємо спiв солов;я в садочку,
   Згадуєм гармонь,в вечорi грала що в селi,
Була Вiйна,таке не позабудеш.
У горi жили п;ять тяжких рокiв,
Сами тягали плужок в полi
Та захищали Батькiвщину вiд ворогiв.
   Не доiдали,голод розгулявся,
   Ви працею його перемогли,
   I в Травнi сорок п;ятого,рiдненькi,
   Ви в перемозi щастя обрели.
Багато не вернулися додому,
Хай буде пухом iм земля ,
Та й не забути тiй Вiйни,
Бо й дiти сивими були.
   65 рокiв вже минуло,
   Роки кохання,щастя та добра,
   Ви сивi згадуєте все це со слiзою
   Та хай забудем слово ми -Вiйна,
I я стою пред вами,як пред Богом,
Благаю Вас -подовше ви живiть,
Хай Бог дає вам всiм здоров;я,
А ми вас будемо любить


Рецензии
Храни вас Господь!
С почтением

Кованов Александр Николаевич   19.09.2013 16:23     Заявить о нарушении
Спасибо,Александр!
Рада,что Бог Дал возможность с Вами встретиться,
почитать Ваши стихи и песни.
С уважением-Вера.

Вера Колтовская   21.09.2013 22:40   Заявить о нарушении