Пахнути кимось чужим
С тобою забути усі світанки.
На думці: "Не з ним, не з ним, не з ним"
Із ранку до вечора, з ночі до ранку.
Не тяжко, не боляче, дивно - й все.
Бо ще пам'ятаю, як вариш каву
Й у ліжко вранці мені несеш,
Такий беззахисний і ласкавий.
Такий відвертий, відкритий навстіж
У душу й в серце запав навіки.
У душу й серце ввігнавши ніж,
Тепер посміхаєшся всім на втіху.
Свидетельство о публикации №113081708825