Мандрiвник
З братом, мамою і татом.
Кожен рік нова країна,
Зустрічає нас родинно.
Люди скрізь приємні дуже,
З багатьма, ми навіть дружні.
Ми до них, вони до нас,
В гості їдем повсякчас.
Для хорошої людини,
Всі народи, мов єдині.
Були з відпочинком в липні,
У самісінькім Єгипті.
Не зустріти такі ніде,
Як в Єгипті, піраміди.
У Парижі гостювали,
Де ми тільки не бували!
Ейфелева вежа, Лувр,
В Діснейленді, навіть був.
І Москва, нас зустрічала,
В злато-купола убрана.
Ялту, Коктебель, Судак,
Незабути, аж ніяк.
Ми в похід ходили в гори,
І купались в чорнім морі.
Та звичайно як годиться,
Завітали до столиці.
По Хрещатику, гуляли.
На Майдані, побували.
Є і нам чим похвалиться,
Хоч живемо не в столиці.
Буковинський край, чудовий,
Скажу чесно, нема й мови.
Та все ж наймиліш мені,
Рідне місто, Чернівці!
Свидетельство о публикации №113081707818