Справжнiсть

Народжувати віру може страх,
А треба, щоб народжувала радість.
Правди нема в заляканих очах,
То не любов – затуркана лукавість.

Дим часто плутають із пилом,
Є дим – то буде і вогонь.
Пил не розпалиш і кадилом –
Тільки бруд лишиться, либонь.
17.08.13


Рецензии