Мамине свято
З татком, хоч би не проспать.
Щоб матусеньку рідненьку
З 8-Березнем вітать
Тато купив гарні квіти,
ще й парфуми запашні.
І я також встиг зробити,
подарок до весни.
Та не тільки подарунки,
будем мамі дарувать.
Її ніжним поцілунком
З ранку будем частувать.
Приберем кімнати чисто.
Стіл накриємо смачний.
Скаже тато урочисто,
"З святом люба,з днем весни!"
Свидетельство о публикации №113081705903