Дарунок Долi!

       Дарунок Долі!

Ти подарунок Долі, Тебе я збережу,
Бо мимоволі дуже Полюбила!
І у своїх віршах усім я розкажу,
Що радію я із того, що зробила.

Полон у серці і розуму на Світі,
Дароване нам з почуттів бо світлих.
Постійно спогадами  жити вміти,
Бо немає подумки мені де дітись.

Подарунок Боже Свій Ти не бери,
Що лишив на Серці візерунок.
Лиш мою Любов у пам`яті лиши,
І залиш мені Свій Подарунок.

Шукала я великих подарунків,
Але Таких не знала що знайду.
З величезних й ніжних Візерунків,
Твій Образ у рядках я відтворю.

Дарують нам іноді дарунки,
І боятися Любові нам не слід.
Намалюймо ми найкращі Візерунки,
І тоді вже точно у Серцях розтане Лід!


Рецензии
Чудовий вірш! Дуже розчулений!

Франц Юзер   27.08.2013 17:16     Заявить о нарушении
Дякую Вам за рецензію. І Вам творчих успіхів, нехай Вас також усі хвалять!!!
З теплом

Леся Танюк   27.08.2013 18:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.