Лiнь
Така вже стомлена, слаба,
Болить у неї голова,
Хоч на дворі чудова днина.
Не допоможуть тут слова,
Бо в іншому зовсім причина,
І настає сумна година -
То лінь вступає у права.
Як подолати ліні молох?
І б'є жива душа на сполох, -
Будить енергію життя!
Сталім. гартуймо силу волі
На кручених стежинах долі, -
У праці наше майбуття!
Свидетельство о публикации №113081609431