Промiнь зi свiтлини!
Як промінь зі світлини.
В Людини розпогодиться,
Грайливо мов в Дитини.
І Ви своїм народженням,
І вродою й ходою,
Любов несли породженням,
Що Світиться Собою.
Мій промінь із освітлення,
Й прокинулась Земля.
В житті бувають зіткнення,
Й з освітлення Зоря!
А що натомість маємо,
Та промінь зі світлини.
Коли в житті не граємо,
Ощасливлюємо Днини!
Свидетельство о публикации №113081608808
З повагою, Ваша Олеся.
Леся Танюк 16.10.2013 02:50 Заявить о нарушении