Я жити навчилась без тебе

Я жити навчилась без тебе,
дорогу в майбутнє знайшла,
усі незбагненні проблеми,
і туга назад відішла.

Я жити навчилась без тебе,
каву навчилась варить,
і вікна зрання відкривши,
на повну вдихну аромат.

Я жити навчилась без тебе,
навчилась любити зиму,
та серце двері закрило,
у нього я більш не впущу.


Рецензии