Дедушке в день рождения укр

З днем народження вітаю
Мій дідусю любий
Я тобі бажаю щастя
Від усіх онуків!
 
Щиро дякуємо, діду,
За любов і ласку
За цукерки солоденькі
За вечірню казку!

Ми бажаємо, щоб ти
Не хворів ніколи
Щоб ти завжди , діду, був
Міцним та здоровим!

Та щоб бавились завжди
Онуки у хаті -
Вам з бабусею на втіху
Гарні та багаті!

Діду,ти найкращий в світі -
Лагідний та сильний,
Ми пишаємось тобою
Наш дідусю рідний!


Рецензии