С днем народження! укр

Петру Григоровичу, Віктору Івановичу
З світлим святом Вас, друже шановниий!
З днем народження  щиро вітаємо!
І прожити Вам довгії роки
При міцному  здоров,ї  бажаємо!

При Любові прожити та злагоді,
При дитячому сміху ясному,
Щоб завжди на душі було лагідно,
Було весело  в Вашому домі!

Щоб росла та пишалась городина –
Її щедро хазяїн обходить!
Ні дитя,  ні курчатко малесеньке
Не зобижене в  Вашій  господі!

Поруч з Вами і дітям спокійно –
Ви надійний, мов скеля незламна!
Дай Вам, Боже, наснаги і сили,
На всі справи, прекрасні та  славні!


Рецензии