Оберег для крестника укр

Хрещенику,  хлопчику любий,
Дитятко моє во Христі
Бажаю тобі я здоров'я,
Міцненьким та добрим рости!
 
З тобою, як з сонечком ясним,
Хай радість в домівці буде,
Щоб тішились мама і тато -
Який же хлопчина в них є!

Нехай негаразди життєві
Не стануть в заваді тобі,
І Ангели - сили небесні -
Боронять всі кроки твої!

Спасибі за фото (з інтернета)


Рецензии