Як учагын

Ошеп-тунган чакларым бит,
Мохтаж чагым жылыга,
Чит – ятларнын жылысына
Кунеллэрем эрсез кызыга.

Эх,Иркэм,Син
Як учагын! Яктысына
Мин килермен тон ерып,
Чакыр гына мине, зинхар,
Мин яраткан кой сузып.

Жылытырмын кулларымны,
Юаныр кунеллэрем,
Як учагын, мин килермен,
Бетте туземлеклэрем!..


Рецензии
Добрый вечер!
Кондез килсэн кояш колэр
Кичлэрен ай юлы бар,
Озелеп котэ ялгыз кунел
Юлга чык син,газиз яр.

Рябина Хат   21.02.2014 21:48     Заявить о нарушении