Питання
Запитую я знов.
Хтось скаже: «Жити – це любити»,
А що таке любов?
Хтось скаже: «Треба вірить в краще»,
А що за «краще»? Де воно?
Ви покажіть мені його.
Бо навкруги лиш бачу зло.
Хтось скаже, що добро всесильне
Й для нього в світі меж немає.
Не вірю! Гляньте навкруги!
Вже зло давно перемагає.
Хтось скаже: «Є життя на небі»
А хто це знає? Хто в це вірить?
Той, хто не впевнений в собі,
Хто сповнений в житті зневіри.
А я скажу, що є душа
В людей, що мають серце.
Хтось запитає: «Де ж вона?».
Де істини озерце?
Питань чимало є в житті,
А відповідь ніхто не знає.
Відома істина мені,
Що тіло без душі вмирає.
15.06.2003
Свидетельство о публикации №113081405610