ДорослА, але не дорОсла
Я вже доросла,кажуть так люди.Це значить,що потрібно себе вести по-дорослому.А як це по-дорослому?Бути серйозним?Не сміятися,як"коняка",бо що ж люди скажуть?Не носити яскравого одягу з мультяшками,бо ти ж не малолєтка якась.Не вести себе вульгарно,бо в тебе ж дитина,будуть сплєтні розпускати.Не длубатися в носі на людях,бо це ж некультурно!З розпущеним волоссям не можна ходити,бо,як каже моя бабця з Закарпаття-"З такою зачіскою тіко повії ходять!"Не носити короткі платтЯ,і шорти,і рвані джинси,бо так"нє паложено,ти ж взрослая тьотка!"Не кататися на качелі в дворі,бо"ти ж корова така її зламаєш,її ж для дітей ставили!"Не можна їхати в мокрому купальнику з пляжа,одягши зверху шорти з майкою,бо"вся срака і ціцькі мокрі-люди оглядаються!"Не можна горланить з компанією у себе у дворі до ночі,бо на слідуючий день весь"двір"дивиться на тебе,перешіптується і пальцями тикає!Ніііііізяяяяяяя!Нічього із того,що мені подобається нізя."Взрослиє"себе так не ведуть!Пора вирости і вести себе"як нормальні люди!!!
А я тоді мала і ненормальна!І срала я на взрослих"нармальних"тьоть і дядь,які на мене косяться.Шли б ви під три чорти!А я собі файна дівка в рваних джинсах і майці з мультяшкою,через які видно ще мокрий купальник,катаюся на качелі у дворі,з розпущеним волоссям;сміюся,як коняка і длубаюся в носі.А ви собі"павзраслєлі"і мені до вас нема діла.
Рецензии