I wish I had no legs of mine

I wish I had no legs of mine
Either as both of my arms
I wish I had no my left eye
Either as left ear or tongue

I need myself without all, I do
To justify my life without you
I need myself without all. I do

I wish I could live like a dog
Devoured by lice somewhere in cold
I wish I could be right that dog
It would not be so deeply hurt

I wish I could pass all that through
To justify my life without you
I wish I could pass all that through

I wish I was not born at all
Or could turn into a brick wall
A life sentence I wish I had
Than to see myself weak but well


Рецензии
и красиво и сложно. сложный и богатый внутренний мир. Everything's going to be OK!

Тамара Шелест   10.02.2019 06:08     Заявить о нарушении
Спасибо, Тамара)

Фридрих Зазнанский   10.02.2019 09:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.