щаслива маска

я не такий який я є,
на моєму лиці лише щаслива маска,
і взагалі, немає мене
все навкруги - жахлива казка...

я не такий як всі,
але такий же як і інші
зі своєю маскою в руці
яку не зніму більше...

примарна людина ,
якої нема
в примарному світі,
де зайві слова...


Рецензии