тепло в конверт укр

Лови тепло, що надсилаю в конверті.
І ближче до серця до себе клади.
Ми одне до одного більш, ніж відверті
На зараз, а може, вже назавжди.

Чекай, як чекають, коли не вертаються,
Коли на годиннику стрілки мовчать.
І смійся тоді, коли всі посміхаються,
Руш тільки вперед, коли інші стоять.


Рецензии