Вiдстань

На відстані до тебе
майже вічність,
але думки
про тебе ,
завжди зі мною.

Перший погляд
і я у полоні
твоєї вроди,
i твоїх чарівних очей.

Твоє обличчя
я бочу у кожній
що проходить
повз мене.

Я відчуваю шо ти
це моє,
і побачити мрію
до болі,
і цю вічність
забью у куті,
щоб зустрітись
з тобою насправді
а не тількі у чудному сні.


Рецензии
Здравствуйте Гарри.Пусть сбудется ваша мечта и вы встретите свою
избранницу не во сне,а наяву.С теплотой А.Р.

Абдульмахмуд Рахимов   10.11.2013 17:50     Заявить о нарушении