Трохи дивний iз Тернополя укр

Зриваюсь на пристойну українську
Повз розгублені погляди
Ви б пройнялись, а вони – байдужі
Героям слава! Давайте вітатись подумки
Втопивши погляд в брудні калюжі…
Я так невчасно: сказать занадто й змовчати
Буду відвертою – марна справа…
Підвечір роблюся надмірно творчою
Ви б зосередились – то цікаво…
Слова… Бруківку усю засипали…
Не всі ж на вітер…
Побудьмо трохи несамовитими…
Несила тліти…


Рецензии