Закон повернення

Усе у світі, знай, закономірно,
Інакше ще ніколи не було:
Усе за щось дається неодмінно,
Зло злом вертається, добром – добро.

Математичні розрахунки...
Тому емоції майже німі.
Доля не робить подарунків –
Лиш повертає все тобі.

Мовчки, приречено, байдуже...
Життя – це дивний механізм,
Автоматично в ньому, друже,
Усе... У тому й реалізм.

Хворієш – є на те причини,
Здоровий – жив без помилок.
Усі життя твого частини –
Це пазли вчинків та думок.

Мудрець – хто ці закони знає,
Він прорахує наслідки й зв’язки
Між усіма речами...
Він спостерігає, як явними стають казки.
13.08.13


Рецензии