Пiсня про Поета!

Знову я пишу Вам,великий мій ПОЕТ !
Присвячую Вам рядки я знову.
В уяві я малюю Ваш ПОРТРЕТ!
І віршарем я Вашим  буду новим.

Вам співаю Пісню у рядках,
Воспівую Вас я, як віршар.
Ви мій ПОЕТ, складаєте в гадках,
І подумки збираєте у шар.

Співає Ваш ПОЕТ, мов лине,
Й з Вашого обличчя  воду п`ю.
Де вчите Ви жити  приємним дивом,
Й несете найкращу вроду нам свою!..

Співати про вродливого ПОЕТА,
Мені приємно завжди й повсякчас.
Намалюю я найкращого ПОРТРЕТА,
Й радітиму, що радуюсь за... Вас!


Рецензии
Намалюю я найкращого ПОРТРЕТА,
Й радітиму, що радуюсь за Вас!..

Леся Танюк   25.08.2013 11:27     Заявить о нарушении