Дарую Вам Лiта!

Що маєте в секреті, та суєті життєвій,
Годинник із піску, що відзеркалює у Час?
Що молодим Вас робить так миттєво,
Коли приходите Ви з радістю до нас?

Даровані Вам літа на усе життя,
Любити хочу я у кожну мить!..
Обрала Вас природа, говорять так вуста,
Як Пісня про Поета, так й про Вас бринить.

Чи зберігає Вас природа, чи щось інше?
І Ви божественне народжене Дитя !
Як так, то й так… А може і між іншим...
Бог робить все правдиво й навмання!?

Хтось добавляє Час Вам по хвилині,
Й природа знаю, дуже Любить Вас!
Дарую Вам літа і я щасливі мов Дитині,
Ще й довгії літа даровані до нас!


Рецензии
Добра людина, щаслива і довго живе, згодні люди?

Леся Танюк   25.08.2013 12:44     Заявить о нарушении