Flannelette

Б у м а з е я.

Присвячується Танюк Михайлу.

Наспівую віршовані сонати,
Бо хочеться дарити діамант.
Кохати означає клопотати,
Можливо в подарунок візьму грант.

Виблискує кохання діамантом,
Освітлення світлішого нема.
Збираючись у окремі ранги,
Ніби знову й знову почина.

Чому проходить час і дужо лине,
Бо грає вже великий бо орган.
Яке таке велике має диво ?..
Танцюючи, танцюючи Аркан.

Складаю вірші, ніби граю в ноти,
Й знову починаю нову гру!..
Й писатиму, й писатиму я доти,
Аж поки вірю в квітку чарівну!


Рецензии
Найкраще, що може бути у людини, це віра у щасливе майбутнє і мрії мають бути чистими!
З повагою.

Леся Танюк   01.11.2013 12:30     Заявить о нарушении