Моя свiтлоока лiсова спiванка

Моя свiтлоока лiсова спiванка,
Я-Келлерман твiй, я-твiй Робесп'єр,
За тебе iз вiйськом прийду спозаранку,
Ломаючи стiни, решiтки, бар'єр.

Моя ти Свобода у синьому небi,
За тебе боротись я з Сонцем приду,
I Сонце пізнає тi оклики- "Треббiй!"
I Сонце потонить в нiчному саду!

I будеш iз Мiсяцем нiч танцювати!
I буде для нас вся та нiч, як роса.
Ти маєш за право всю душу вбивати,
Як свiт весь вбивають Любов та Краса.


Рецензии