Парфюмы

Любовь, как бутылочка парфюма на розлив,
Тебе никто ничего не налил.
Взамен другая бутылочка в кармане:
Согреет спирт бронхи и легкие и одурманит.

Жизнь, как бутылочка парфюма на розлив,
Кто-то вынюхал свое, а кто-то не допил.
Но не вид емкости всех привлекает,
Бог наливает чью-то судьбу, или просто наблюдает.


Алiна Олiйник – умовна поезiя
Парфуми
 
Любов як пляшечка парфумів на розлив.
Тобі ніхто нічого не налив,
Натомість інша пляшечка  в кишені -
Зігріє спирт і бронхи, і легені.
Життя як пляшечка парфумів на розлив
Хтось винюхав своє,  а хтось допив…
Та не від ємкості, повір, усе залежить,
Бог наливає долю й просто стежить.


 


Рецензии