Контури укр

Отже, розірвано
Контури співбуття
Крейда і мокрий
Брудний асфальт
Межі пунктиром
Тепер кордони
Вздовж білих ліній
Лише ворони
Тамують тишу
У сіре небо
Кричать зловтішно

РАНОК БЕЗ ТЕБЕ
03.03.12


Рецензии