маятник i криниця

Кому цієї ночі не до сну?
Є вільні вуха? Можу накидати...
Такого чорного,жахливого налляти
що стане муторно всім вам
Моїм нічним безпечним читачам

Що ж.... починати?

На дні криниці про яку повім
Постійно мов дитина плаче херувім
Його трагізм дадекафонить істерія відьом

Там сто скаженних лисів хором брешуть церберам
Кривавий кислий піт там по очам
І ненажерна курва в кров венозну струменить безвихідь

Маятник рахує такт живим мерцям
В жидівську дудку на шість шостих -біси
Танок мерців -в синкопах батога блює довкіл єкстаз осатаніння

Яким скажіть молитись там богам? Яку плекати віру та надію?
коли оступишся і ненароком в ту криницю впадеш сам
кого винити будеш - спрагу,ніч,а мо саму водицю?


Рецензии