Дочке...
Він назавжди змінив моє життя
У нашім домі щастя оселилось
Моя кровинка, донечка моя!
Я пам,ятаю перше слово "МАМА"
Невпевнений, невмілий перший крок
І колискові, що вночі співала,
Коли до тебе не приходив сон.
Здається все це було тільки вчора
Так невблаганно час кудись летить.
Сьогодні чую "Мамо, я уже доросла"
І в серці так чомусь тремтить...
Зозуля уже десять накувала
Така маленька і доросла водночас
Ти моє сонечко, моя відрада,
Маленька квіточка в моїх руках.
В цей день за тебе хочу попросити,
Щоби Господь беріг тебе завжди,
Хвороби тебе завжди сторонили
І від біди Господь убережи.
Світлу годину пошли Матір Божа
Убережи від нелегких шляхів
Хай по житті світить зірка яскрава
І небо пошле благодатних дарів.
Кохання хай буде поруч із нею
І щастя ясніє в дитячих очах
Душа багатіє лише добротою
Терпіння пошліть їй, прошу я у Вас!
Врятуйте від зради, заздрощів, помсти,
Пошліть їй здоров,я на довгі роки,
Даруйте уміння їй серцем прощати,
Простіть у майбутньому всі помилки.
Прошу не за себе, за рідну дитину:
Не залишайте її в самоті
Будьте із нею кожну хвилину
Господь, Матір Божа, усії святі.
Свидетельство о публикации №113081100858