Гьей инсант?!

Эрхувра майдан бицIибил хIябразе,
Леб бебкIибте буциле бихьрилизе,
Иш хIяб цаб девлекебла халкьли валуй,
ИшбегIел ярлия арц дарес хIавруй.

Иш цайри душмантизакан ахъу уран,
Лебилра халкь урухбукIахъуле бихIан,
ЭбкIиб цай кахIалъува шуял минутли,
Угулевар гьана чIичIа кьякьяравтли.

ИшрегIел цари гъугъале руибил,
Ну жегой царра иле ратрихьибил,
Гьанна тIарая ихия чархике,
Милякьуне цари ахъу дикибил.

Девлекеб, ярли, гъугъай, убяхIилра,
Цаана цаби хIябразе бихьибил,
Инсант?! тазале диркIахIагъа гIямру,
Цаца царикIара Аллагьли гибил!


Рецензии