Осiнь
До матінки Землі,
найстарша донька Осінь.
Чим мамо помогти?
Іди донечко у поле,
Ліси, гаї,лани.
В байрак зайди, діброви.
Скрізь чисто прибери.
Зчеши листочки з віття,
Брук дощичком помий.
Змети повітрям сміття,
Та дуже не завій.
Ти ж не чіпай барвінок,
Ялинку та сосну.
Нехай вони зустрінуть,
Твою сестру Зиму.
Свидетельство о публикации №113081106381
Абдульмахмуд Рахимов 06.05.2017 20:11 Заявить о нарушении