Я стану лучом

Я стану лучом, что греет, а не печет,
Чтоб кротко и нежно твое целовать плечо.
Я стану слезой, чтоб щеки твои целовать
Иль родником, чтоб жажду твою утолять.
Тучею стану, чтоб дождиком землю полить,
Я стану водою, чтоб в сердце пожар погасить.
Аистом стану, гнездо я совью под стрехой,
Чтоб обитель твою наполнить миром и тишиной.


 alina oliynik - umovna poeziya

Я променем стану, що гріє, але не пече,
Щоб лагідно, ніжно твоє цілувати плече.
Я стану сльозою, щоб щоки твої цілувати,
Або джерелом, щоб спрагу твою втамувати.
Хмариною стану, щоб дощиком землю полити,
Я стану водою, щоб в серці пожежу згасити.
Лелекою стану, гніздо побудую під стріхою,
Щоб твою оселю наповнити миром і втіхою.


Рецензии
Желаю Вам взаимности от всего Сердца...

Айвон Аурус   22.08.2013 22:06     Заявить о нарушении
Спасибо вам Айвон за ваши пожелания, с уважением, Наталья.

Наталья Беляева Ерух   24.08.2013 18:09   Заявить о нарушении