Ти маeш неплямовану корону!

Ти маєш  неплямовану корону,
Тож пліткарі сьогодні не мовчать.
Й вони схиляються до Твого Трону,
Що має дивовижну благодать!

Ти чистий, ночі ранішня роса,
Де трава у літку вчасно зеленіє.
Дивовижною є й Твоя краса,
Що у холод лютий - у студень гріє.

Твоя корона давно вже видимою є,
І плям на ній нема, бо діаманти!..
І справами й камінням заграє,
Й оксамитові думки Твої – Педанти.

Твій Трон не розхитати, бо Він сильний,
Й утримати Його Тобі дано!!!
Ти впевнений в собі і не повільний,
Життя прожити, не грати в доміно!


Рецензии
Ти маєш неплямовану корону,
Тож пліткарі сьогодні не мовчать!
Й вони схиляються до Твого трону,
Що має дивовижну благодать!
***************************
Повірте Люди, нічого кращого ще у своєму житті я не писала!

Леся Танюк   22.10.2013 18:31     Заявить о нарушении