Нi з ким не порiвняти Сад Прекрасний!

Твій Сад найкращий із усіх садів,
Його ні з ким не порівняти.
Для багатьох Він втілення світів,
І інші мають правду визнавати.

Бо зовні Ти найкращий на віки,
Все інше помітно не усім.
Хто думатиме зовсім навпаки,
Дурниці думаєте, прокиньтеся зі снів!

А хто давно немає суєтливих нот,
Й кого цікавлять справи й доброта,
Скажу: «Багато є у нього цнот,
Крім вроди й інших цнот у нього тьма!»

Тому плоди Ти маєш посівні,
Бо раз-по-разу захищаєш свій Садочок.
І маєш гарний настрій  у всі дні,
Оскільки ще й цінуєш свій гайочок!

Ні з ким не порівняти Сад Прекрасний,
Коли не в тлі Він, а в цвіті білім.
Тоді й Любов до Нього у серцях не гасне,
Хоч молодий Він, хоч у віці Зрілім!


Рецензии
Ні з ким не порівняти Сад прекрасний,
Коли не тлі Він, а в цвіті білім.

Хто не згодний, відгукніться!

Леся Танюк   25.08.2013 12:53     Заявить о нарушении