Компромiс
...все те, що відчуваю в даний час
...все те, про що Мовчу я крізь бажання
...коли все переповнене чеканням
...душа і мозок прагнуть компромісу
...їм часом це вдається...коли раптом
...між ними знов з'являється завіса
...і знов тотальна несумісність фактів...
...і знову боротьба обох субстанцій
...душі і мозку...парою,мов в танці
...вони зливаються, крізь подих,крізь зітхання
...безумство,щастя,пристрасть...
...знов Мовчання...
...мов зомбі,мов міраж,немов Примара
...воно безмежне...в нім містичні чари
...воно смиренне, влучне...потойбічне
...і має перспективу стати вічним
...мов Параноя, стрімко,крізь клітини
...затьмарює безпомічні години
...то пустотою, то живим натхненням
...і я пишу,мов вічна навізженна
...мов відчайдушна,проклята...блаженна
...і хочется мовчати, щоб крізь такт
...душі прийняти несумісний факт
...того,що я живу своїм Мовчанням
...безмежно забороненим коханням
...і вщент не маю сили зупинтись
...як хочеться в ті очі подивитись
...і відчувати Його рідний подих
...Його живу шалену Несвободу
...Його любов,Його живе зітхання
...і вічність відчайдушного Мовчання...
...Душа тремтить...Це пекло... небезпека
...я відчуваю мозку клятий голос
...чекай...до каяття іще далеко
...перед очима Його ясний образ
...такий смиренний, неймовірно ніжний
...Його думок оазис досить грішний
...перевертає мого серця прозу
...я марю...я в Душі втрачаю розум
...в Його очах тону...пливу...рифмую
...і пошепки сама себе рятую
..."ще трошки...потерпи...не зволікай
...поки Душа керує, буде Рай"...
...Мовчання.Біль.Невиправдана Втома
...все відголосся Уотерського блюзу
...в Душі від Його образу оскома
...НЕМА ТОБІ ПРОЩЕННЯ, МОЯ МУЗО...
--
Свидетельство о публикации №113080708574