Якщо...

Якщо,  мені  захочеться  кричати
Собі, натомість, тихо  промовчу...
Якщо, тобі  знайдеться що,  сказати,
Скажи мені тихенько-- я люблю!


Якщо, до  долу  зіронька  упаде
Її   в  долонях,  любий,  принесу.
І серденько твоє -  мені пораде,
Не бійся, знаєш, я  тебе люблю!


Якщо, почуєш шепіт тихий, ніжний
Це  знову  так   летять  мої  думки,
До тебе,мій коханий,небезгрішний,
До тебе-- вже  закутані  в  шовки...


Якщо   мені   захочеться   ридати,
Всі  сльози я  віддам йому - дощу.
Натомість, знаєш, я навчусь літати
Та  й  в небо... Як та птаха -- полечу!

Innes


Рецензии