Boston - Act
бродит аль-када
по типипичным городским улицам
средневековья - узким
наспех сложенным из белых блоков-кирпичей средь пустыни
без зелени
без канализации
там - в узких улочках
торговцы (дешевым) серебромЪ
всяк - из них
на би-бушах - мечтает
сорвать зло ?
... а ЦарикЪ - читал :
шо башни взорвали - амеры
& чо он за это - теперь сам виноватый ! ( Мундиалис-агенства , Втр , 06.08.13 )
чо - Кажный ! - в мире и так знает :
towers снесли сами же евра-амереканци
чо the first кадры 2001 - распространенные cia
средь медиа-агенств-мундиализ
про "боинга " втыкания - в башню
из - фотошопа - которых ...
ни один из
художниковЪ - представить себе такой ракурс - в реальности , не - смог бы :
... top of tower lighted by sun
smalt-ed at the distance - by the skies
( i dont no know what's the width of tower's top )
i know that the length of zi boeing is abt 77 yards ( ... concerning of proportions of video , only... )
und this bird - from birth is painted white ! ! !
so that , - to get this fuckin' Чорн shadow of the siluet - of (as if) an aircraft
we need - at least - to get the planet Mars - stayed at the Zenith - very close to Earth - above upright
it's all is lie - take a time - to say good-bye
You've tried to call some streets fanatic gangs of robbers of the "silver" - Thi Al Kada ???
You guy - is opened-fucked !!!
you did in evidence too much mistakes
Свидетельство о публикации №113080609669