Ну, шо вытэ? Тут сосКУЧЫлысь?

Бо мы-то давно здунуЛысь!
Ну, так щось... грыкБёмсь с ТумКалок.
Да й ныц про й вас дбай фш.

Ну, на Прози ж бо Ж Жаб ны й ВКрай
А й ны й ек вжэ й Конь Такт.
Ну, ТАМ но щось палиць шпарТ.

ЕБлык - морэ.
Да хто позБыйРай.
Все в рай уш сайБральсь!

Вот и вытэ, виДНО, дно но бачьм
В и й НашШых СтикХах.

Где ж Нам до й Наней Бриг Вадзь.
Вадзиць но кисла смяТанк.
Вот мы й жаРРым млынця К. 
КараЛям зь.


Рецензии