Sweet dreams
Українські пісні,рідні слова.
Рими мої,вірші- це щось таке шалене,
І серце моє співа.
Співа для тебе,для твоїх очей.
Долоні твої цілує.
Без розуму від твоїх плечей.
Пісні для тебе друкує.
Хоч вони і без сенсу,
Але вони тобі.
Вмикай Менсона,
Будемо слухати світ дрімс.
Настануть гарячі цілунки,
Укуси по всій шиї моїй.
Обожнюю наші стосунки,
Що стали втіленням мрій.
Свидетельство о публикации №113080400725