солодкi на дотик, приEмнi на смак

Твої вуста на дотик - немов кашемірова ковдра.
Такі ж безтурботно легкі та ніжні.
Я хочу бути від них незалежна.
Але вони взяли у полон мої мізки.
Моя звичка завжди казати правду,
а твій принадний усміх
робили моє життя нестерпним тільки через те,
що воно
МОЄ ЖИТТЯ
до такого не звикло...
Моє внутрішнє сопрано пошепки ніяковіє,
вибач, але ти" disarmed my will".
і я нескінченно буду казати що,
ненавиджу твої вуста.
...солодкі на дотик, приємні на смак.


Рецензии