Десь заблукала

Десь заблукала зустріч,
В стінах думок шкребеться.
Ти мені в серце влучив ,
Або це так здаеться.

Згадую руки мужні ,
Мріючи про обійма.
Але стосунки дружні ,
Я , як і завжди вільна.

Вирішу все власноруч,
Досить ціеї втоми ,
Хочеш ,я буду поруч,
Зараз ,або ніколи.


Рецензии