так, не навчилася брехати

чомусь я все собі сама,
байдуже те, де тебе носить,
байдужа кількість келихів вина.
байдуже те, що ти не поряд,
і о котрій в тебе літак,
які в твоєму небі зорі,
і що там добре, чи не так.
байдуже те, про що ти пишеш,
і як ти бачиш свої сни,
яким малюнок свій залишиш,
і очі ті, блищать вони?!
чомусь байдуже щось впізнати,
почути те, що говорив...

так, не навчилася брехати,
що бездоганно ти робив.


Рецензии