Рiдний Край мiй-Украiна!
Любі друзі, й наш Народе,
Ти і я… Сім `я моя!
Ми Козацького всі роду,
Світить нам з небес зоря.
Ми Українцями родились,
На Велику Славу й Честь.
На Землі самі зростились,
В Україні, а не десь!
Тут пливуть глибокі ріки,
Й височіють файні гори.
Ми зростаєм краще з віком,
Де ростуть нам осокори.
Рідний Край мій – Україна,
Від Луганська до Карпат.
Ростимо достойну зміну,
Й в Україні кожен Брат!
Є у нас ще й синє море,
І Дніпро, і Дністр. Він.
А ще світять нам всім зорі,
Й Україна дзвонить в Дзвін.
Колосять снопи у полі,
Ми збираєм урожай.
Прагнемо здавна до волі,
Про це теж Ти пам`ятай.
Є у надрах сіль, вугілля,
Є ще віск, залізо, торф.
Є чарівне у нас зілля,
І томатний гарний морс.
Біля Києва чи Львова,
Славно нам і тут, і там.
Заспіваймо Пісню знову,
І вклоняймося Літам!
Ще у нас в високих горах,
Живуть віддані Гуцули.
Й є велике синє море,
Ми тут були,й там ми були.
Гарні з квітами поляни,
І Полтавці, й крашанки.
Бойки, Лемки, Подоляни,
Волиняни теж як ми!..
Що ж, усі ми Українці,
З диво – пави сторони.
Є таланти, є й умільці,
От такі Тут всі є Ми !
Свидетельство о публикации №113080405448
С уважением
Петр Затолочный 13.10.2017 00:16 Заявить о нарушении