Naked Trees

I’m amazed at winter trees -
Their behaviour so much differs
              from us, men’s.
Without leaves, with darkening
              brown trunks,
They seem even more genuine
In their courageous sleep.
Not hiding from anyone,
Without staggering, or fuss,
They silently and steadily
Meet the coming snow.

26 November 2000


Рецензии